ВестиКонкурси

Табла Фест 20 се ове године неће одржати

Одбор за организацију Фестивала дечјег стваралаштва „Табла Фест 20“ је донео одлуку да, због пандемије Ковид-19, ове године не организује Фестивал дечјег стваралаштва „Табла Фест 20“.

Жири за оцењивање ликовних и литерарних радова пристиглих на овај конкурс ће заседати чим се за то обезбеде потребни услови, али не пре почетка следеће школске године. Сви аутори награђених радова ће путем е-поште добити дипломе у електронском облику.

Редован термин за одржавање фестивала „Табла Фест“ је последњи викенд априла месеца. С обзиром да је у то време због епидемије било уведено ванредно стање, а надајући се да ће се све то брзо завршити, веровали смо да се фестивал може одржати на јесен. Међутим, сада је јасно да се епидемија, на основу процена струке, неће завршити пре пролећа наредне године, те смо (нерадо) донели овакву одлуку.

У нади да ће разумети овакву нашу одлуку Организациони одбор поздравља све ауторе и њихове менторе који су послали своје радове на конкурс поводом организације фестивала дечјег стваралаштва „Табла Фест 20“.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com