Вести

У Ћуприји на општинским такмичењима, вредни „Вуковци“ осветлали образ

У Ћуприји на општинским такмичењима, вредни „Вуковци“ осветлали образ!!!

Аутор: В.В./ Ж. Прокић (Извор: МЕДИА-ПС)

Ученици виших разреда ОШ „Вук Караџић“ из Ћуприје постигли су значајне резултате на општинским такмичењима из математике, физике, енглеског и српског језика.
НА ОПШТИНСКИМ ТАКМИЧЕЊИМА ИЗ МАТЕМАТИКЕ И ФИЗИКЕ УЧЕНИЦИ СУ ПОСТИГЛИ ОДЛИЧНЕ РЕЗУЛТАТЕ И ОСТВАРИЛИ ПЛАСМАНЕ НА ОКРУЖНА ТАКМИЧЕЊА .
ИЗ МАТЕМАТИКЕ :
1.Немања Николић 3/2
2.Ана Дејковић 4/1
3.Михаела Николић 4/2
4.Тара Величковић 6/1
5.Стефан Дишић 7/1 прво место
6.Ђорђе Николић 8/1- друго место
ИЗ ФИЗИКЕ
Стефан Дишић, 7/1 – друго место
Наставници и учитељи који предају овим дивним ђацима су Ивана Т. Четровић, Лела Божић, Биљана Антонијевић, Јелена Ристић, Весна Миловановић и Душан Петковић. Они су вежбали и радили са овим вредним ученицима свакодневно, са стрпљењем и упорно, упркос тешкој тренутној ситуацији и тим су ови резултати још већи.
Такође, Михајло Михајловић, 8-1, освојио је 3. место на општинском такмичењу из енглеског, и пласирао се на окружно такмичење, све честитке његовој наставници Јелени Матић.
На ОПШТИСКОМ ТАКМИЧЕЊУ ИЗ „КЊИЖЕВНЕ ОЛИМПИЈАДЕ“ ПЛАСМАН ЗА ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ постигао је ученик ове школе Филип Ђорђевић 8/2, који је заузео прво место, честитке на пласману и успеху као и његовој наставници Љиљани Радевић која му предаје српски језик .

Пуно среће на даљем такмичењу свим ученицима ОШ „Вук Караџић“ и све похвале њиховим учитељима и наставницима.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com