Вести

ЗАВРШЕНА ТРАДИЦИОНАЛНА „ЛЕТЊА РАДИОНИЦА – ИГРАОНИЦА“

ПЕРФОРМАНСОМ „ДЕТЕ ЈЕ ЦВЕТ, БАШТА ЈЕ СВЕТ!“
ЗАВРШЕНА ТРАДИЦИОНАЛНА „ЛЕТЊА РАДИОНИЦА – ИГРАОНИЦА“

И ове године Дечји савез града Врања организовао је традиционалну „Летњу радионицу – играоницу“ која је трајала пуних тридесетпет дана од 15. јула до 30. августа, сваког радног дана. У радионици су учествовала деца узраста од 6 до 14 година старости, подељена у две такмичарске екипе „Пиплфокси“ и „Ватрени вукови“.

Током „Летње радионице – играонице“ деца су се забављала учествујући у бројним креативно – едукативним играма, квиз радионицама у којима су деца одговарала на питања из опште културе, креативних „Оригами“ радионица. Било је, током „Летње радионице – играонице“ креативно – едукативних радионица „Мали глумци“, музичких радионица, нису изостала ни такмичења у „Играма без границе“. Сваки дан је обиловао креативно – едукативним садржајима који су деци били занимљиви и забавни.

Пуно је било бодова који су током лета били уписивани испод назива група, „Пиплфокси“ и „Ватрени вукови“.

Победник овогодише „Летње радионице – играонице“ је група „Ватрени вукови“ која је освојила укупно 43.829 поена док је екипа „Пиплфокси“ освојила 41.834 поена.

На крају сваке недеље деца су гласала за „Најбољег друга/другарицу“. Било је укупно 7 кругова гласања. Свако дете је од својих другара добило по који глас за „Најбољег друга/другарицу“. Ђорђе Тасић, Миљана Илић и Ања Тасић су имали највећи број гласова након свих 7 кругова гласања. Ђорђе и Миљана су добили по 8 гласова док је Ања Тасић имала 10 гласова.

Ања Тасић је проглашена за „Најбољу другарицу“ овогодишње „Летње радионице – играонице“. Ања је од Дечјег савеза града Врања добила диплому и пригодне поклоне.

Традиционалну „Летњу радионицу – играоницу“ завршили смо перформансом „Дете је цвет, башта је свет!“ који је одржан задњег дана „Летње радионице – играонице“ у петак, 30. августа. У перформансу су учествовала деца која су била део „Летње радионице – играонице“ а придружили су им се и ученици Основне школе „Бранко Радичевић“ из Врања.

Сва деца која су учествовала у „Летњој радионици – играоници“ добила су традиционалне „Успоменице“ док си деца из ОШ „Бранко Радичевић“ из Врања, која су учествовала у перформансу „Дете је цвет, башта је свет!“, од Дечјег савеза града Врања добила захвалнице.

Овогодишња „Летња радионица – играоница“ завршена је на један веома свечани начин, уз присуство родитеља, родбине и другара.

Ново дружење смо заказали за време зимског распуста када ће бити одржана традиционална „Зимска радионица – играоница“.

ДЕЧЈИ САВЕЗ ГРАДА ВРАЊА
Служба за односе с јавношћу

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com